Edit This Post: Collaborative Publishing #2

Komende maanden zullen we i.s.m. het Domein voor Kunstkritiek en Template, het experiment, Edit This Post, voortzetten bij verschillende theaterfestivals. Woensdag 25 januari trappen we af op het Moving Futures Festival in Tilburg.

Met Edit this Post is het woord aan het publiek. We geven u meer dan 140 tekens om te reflecteren. In dit interactieve nagesprek met bezoekers, experts en critici, schrijft en spreekt men gezamenlijk over verschillende voorstellingen.  Dit in een en hetzelfde document, met meerdere mensen tegelijkertijd, en met real-time updates.

De gesprekken zijn na te lezen op editthispost.com/

Zelf meedoen? Schrijf je in bij Lisa Reinheimer ( lisareinheimer [at] domeinvoorkunstkritiek.nl).

Moving Futures Festival Tilburg, woensdag 25-1 en donderdag 26-1
Moving Futures Festival Amsterdam, donderdag 2-2 en vrijdag 3-2
Moving Futures Festival Rotterdam, donderdag 23-02 en vrijdag 23-02

Share