Save the Date! Bijeenkomst de Kunst van de Kritiek, 21 mei, Brakke Grond Amsterdam

Save the date! De kunst van de kritiek 21 mei, 2015 in de Brakke Grond, Amsterdam

Wanneer: 21 mei 2015, 11.00-17.00, aansluitend borrel
Wat: Expertbijeenkomst over de digitalisering van de Kunstkritiek
Waar: De Brakke Grond, Amsterdam

In samenwerking met Domein voor de Kunstkritiek en het Laboratorium Actuele Kunstkritiek, ArchiNed en Rekto:verso organiseert het Instituut voor Netwerkcultuur dit voorjaar een expertbijeenkomst over de toekomst van de kunstkritiek in het digitale tijdperk. Op 21 mei 2015 zal er een programma aangeboden worden waarin de digitalisering centraal staat en waar we in zullen gaan op thema’s als vernieuwende vormen en inhoud van kunstkritiek, meerstemmigheid, verdienmodellen en distributiemodellen. Welke mogelijkheden bieden digitale media in de praktijk? Hoe kunnen papieren tijdschriften op een zinvolle wijze online kritiek bedrijven? Hoe werkt tekstuele, audiovisuele of interactieve kunstkritiek online en op welke manier verandert het productieproces?

Het programma zal in de komende weken nader bekend worden gemaakt.

 

800px-Brakke_grond
Share