Nationale Kennisdag voor Innovatief Publiceren

‘De wereld verandert…en snel! Nieuwe technieken vormen zowel kansen als bedreigingen. Ook voor de uitgeverswereld.. Tijdens de Nationale Kennisdag, georganiseerd door Dedicon’. Insprirerende presentaties door onder andere: Alicia Wise van Universal Access and Policy bij Elsevier en Markus Guylling van International Digital Publishing Forum (IDPF).

Tijdens deze Kennisdag wordt ingegaan op de unieke kansen van efficiënt, effectief en aantrekkelijk publiceren met ePUB3. ePUB3 maakt het namelijk mogelijk om bestanden al in de bron toegankelijk te maken. Zo kunnen er ook doelgroepen bedient worden voor wie lezen niet vanzelfsprekend is.

Highlights van EPUB3

highlights_eoub3

Zie hier de presentatie die ik gaf tijdens de Nationale Kennis voor Innovatief Publiceren.

Share